tiistai 15. joulukuuta 2015

Jouluseimet -vaellus Kalliossa

Helsingissä on ollut koko syksyn ja on edelleen niin paljon erilaista tapahtumaa,ettei niistä ennätä katsastaa kuin murto-osan. Paitsi jos haluaa koko ajan olla meno päällä.  Kallion kävelyfestivaalin liittyen - tosin en tiedä, mitä muuta siihen kuuluu, on järjestetty Jouluseimi -vaellus. Eikä sana vaellus ole ihan turha. Sen huomaat, kun pistät monoa toisen eteen ja kävelet katua ylös, toista alas, lämmin siinä tulee.  Itseltäni meni lyhyen kahvitauon kanssa parisen tuntia. Mutta  kannatti. Erilaisia jouluseimejä on 16. Ja ne tosiaan ovat erilaisia.
Tässä pieni kooste seimi -vaellukselta.

Tämä oli yksi ihanimmista. Tekijä on Goa von Zweybergt, vaatesuunnittelija ja kuvanveistäjä.  Löytyy osoitteesta Kolmas linja 12.
 
Eräs yksinkertaisimmista töistä. Tekijä on kuvataitelija Kaarina Ornio. Löytyy Kelloseppien työhuoneen ikkunasta osoitteesta Hämeentie 20 A. 
Kallion musiikkikoulun ikkunassa oli yksi kantaaottavimmista töistä. Tekijänä nuoriso-ohjaaja Anu Horttanainen. Osoite Agricolankatu 4. Tässä vain osa suuremmasta kokonaisuudesta.


Vantaalainen Vaaralan päiväkodin esikouluryhmä Heinähatut oli tehnyt hauskan työn. En onnistunut lasin takaa saamaan kunnollista kuvaa, mutta tässä kaksi kivaa yksityiskohtaa. 


Jouluseimet -vaellus on nähtävissä loppiaiseen saakka. En nyt ole ihan varma, mutta ensi sunnuntaina taisi olla myös ohjattu vaelluskierros. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti