tiistai 19. marraskuuta 2013

Caddiet haluavat hyvää golfaajalle

Caddiet askarruttavat mieltäni edelleenkin.  He ovat eri ikäisiä miehiä, jotka todella ovat "erikseen töihin kutsuttava". He odottavat ja varmasti toivovat saavansa töitä kuin entisajan työläiset rakennuksilla ja satamissa. Kilpailu työn saannista oli silloin kova. Valintaperusteena taisi usein olla pärstäkerroin.

Marokossa on paljon työttömiä eikä elintaso täällä ole lähelläkään meikäläistä.  Golf Dunesin kentällä caddie on pakollinen kaikille, myös autolla liikkuville. Selitys on työttömyys. Töitä haetaan ja sitä tarjotaan monin tavoin. Mitenkähän caddiet sopisivat suomalaisille golfkentille ihan tavalliseen arkipäivän peliin? 

Caddiet tuottavat myös ongelmia. He asettavat pelaajan pallon paremmalle paikalle kuten ruohotupsukan päälle. Heidän mielestään tärkeintä on se, että kaikilla on kivaa ja pelaaja saa hyvän tuloksen. Mitä niistä säännöistä. Caddien hyväntahtoisuus sai aikaan sen, että kilpailupäivämme tuloksia ei voitu hyväksyä. Olisi pitänyt osata kieltää tiukemmin, eka kiellosta he kun eivät ole moksiskaan. Kaikkihan haluavat olla hyviä. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti