lauantai 20. syyskuuta 2014

Arkisia onnen hetkiä

Onkohan se ikään (tymiseen) liittyvä asia, ettei enää odota hyvien ja onnellisten hetkien tulevan sitku tuo asia on hoidettu tai sitku tuo on saatu maksetuksi tai jotain sitku...Vaan että ne onnelliset hetket ovat tässä ja nyt. Jos ovat ollakseen.

Syyskuun säät ovat olleet upeita. Tällä viikolla pesin jopa pari mattoa. Tänään lauantaina aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, lämmittikin. Vein aamulla lakanat ulos kuivumaan, hain torilta mustia torvisieniä ja puolukoita.
 
Sää salli ulkoilun kesävaatteissa. Edes mereltä kevyesti puhaltava tuuli ei ollut kylmä. Lenkin puolivälissä nautimme päivästä  Regatan terassilla.. Meri, kahvi ja uunituore pulla - sopusointu oli täydellinen.

Kävelimme ohi Kesärannan ja presidentin asuinalueen. Ei vilaustakaan kummastakaan pomosta. Seurasaaren edustalla usean soutajan veneitä.  Meilahden korkeilta kallioilta näkymä on komea. Vähäistä liikeenteen kohinaa jossain, muuten aivan hiljaista. Helsinki on hieno kaupunki.

Lähes kaksituntisen lenkin jälkeen kotona. Koirani ja minä. Koti on lauantaisiivottu. Meressä pesemäni matot ovat antaneet ihanan tuoksun huoneeseen.

Juon pienen pullon belgialaista kriekiä.  Nukahdan sohvalle dekkari kädessä.

Ihminen tulee onnelliseksi pienistä asioista. Niin monelle nämä kokemani hetket saattaisiva olla suuria. Tässä maailmassa ja tässä ajassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti